Rólunk

A mi történetünk

Tejpótlók egészségre és teljesítményre optimalizálva. Borjúnevelés sikeresen!

Miért pont a Nukamel tejpótlók?

Az 1954-ben alapított Nukamel a világ első tejpótló gyártója, amely jelenleg több mint 40 országban tevékenykedik. A Nukamel olyan tejipari összetevőkön alapuló termékek fejlesztésére specializálódott, amelyek kifejezetten a fiatal, még szopós állatok takarmányozását biztosítják. A Nukamel hazájában, Belgiumban és Hollandiában a tej és a tejszármazékok mindig bőségesen rendelkezésre álltak, ezért erre egy egész iparágat fejlesztettek ki. Amelyek egykor a tejipar melléktermékei voltak, mint például a folyékony tejsavó; azok ma igen értékes takarmány-összetevőnek számítanak.

A tejpótlók gyártását a fehér húsú borjaknak készülő tejpótlókkal kezdték. Napjainkban a Nukamel számos megoldást kínál különböző etetési rendszerekhez illetve nagy teljesítményű állatok számára, beleértve a borjakat, malacokat, bárányokat, vagy akár a pulykákat, brojlercsirkéket is.

borjúnevelés

Az Interagrár Kft.

Az Interagrár Kft. 1996-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel. A cég fő profilja a szarvasmarha takarmányozás, azon belül is a borjúnevelésre helyeztük a fő fókuszt. Minőségi tejpótlóinkkal a borjúnevelésben dolgozó telepek munkáját igyekszünk segíteni, hiszen közös célunk, hogy minél több egészséges borjú kerüljön ki a telepről. A borjak mellett, bárányok, malacok és tejelő tehenek számára is kínálunk tejpótló koncentrátumokat, tejpótlókat.

10 éve kiemelt magyarországi forgalmazói vagyunk a Nukamel B.V. holland székhelyű, tejpótló gyártásával foglalkozó világszerte elismert vállalatnak. A Nukamel 60 éves tapasztalattal rendelkezik a borjú tejpótlók területén. Az évek során szerzett tapasztalatok és ismeretek segítették kifejleszteni a jelenlegi termékválasztékukat. Magyarországon is jól ismert termékmárkáik a Fokkamel, Nukamel, Lammomel, Porcomel, Fokkamix, Feedomel.

Takács János

Szolgáltatásaink

Szaktanácsadás

Borjúmenedzsment és a helyes itatástechnológia beállítása

Értékesítés

Rugalmas kiszállítás: kamionos tételtől az egy zsákos értékesítésig

Nukamel garancia

60 éves Nukamel tapasztalat és GMP+ tanúsítvány

Speciális termékek

Téli-nyári formulával készülő tejpótlók


Ismerje meg munkatársainkat


Borjúnevelés / telepen készült képeink

Login

Lost your password?